Мениджърът на Челси Маурисио Почетино призна, че е останал в

...
Мениджърът на Челси Маурисио Почетино призна, че е останал в
Коментари Харесай

Почетино разкри в какви отношения е с президента на Тотнъм

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино призна, че е останал в доста положителни връзки с президента на Тотнъм Даниел Леви, макар че бе уволнен от лондонския клуб преди 3 години, заяви " Ройтерс ".

Аржентинският експерт бе отпред на Тотнъм в интервала 2014-2019, като през това време направи от отбора член на Топ 4 в Англия и за първи път го класира в Шампионската лига, където тимът стигна до край. Той беше уволнен шест месеца по-късно.
 Почетино засипа с похвали гений на Челси
Почетино засипа с похвали гений на Челси

Ето какво сподели

Съперникът на " шпорите " Челси назначи Почетино през май, откакто тимът приключи на 12-о място през предишния сезон.

Запитан за връзките си с Леви, Почетино отговори: " Много положителни връзки имаме, да. Уважаваме си, прати ми известие, когато подписах с Челси, и ми пожела всичко най-хубаво ".

" Трябва да сме естествени. Близо 6 години сме работили дружно. Колко неща се случиха за това време - положителни и не доста положителни. Ние сме виновни хора.

Почетино сподели, че някои почитатели на Тотнъм упрекват 61-годишния Леви, че клубът няма никакъв трофей от 2008 година, само че той вършел " страхотна " работа.

" Виждате Тотнъм преди 20 години и в този момент - какъв брой се промени, какъв брой напредна и мисля, че би трябвало да му се признае това ", съобщи аржентинецът.

Почетино, който беше любим на публиката в Северен Лондон, сподели, че ще " одобри " каквото и отношение да му покажат почитателите на Тотнъм на мача в понеделник вечерта. " Не аз взех решение да напусна тима. Разделихме се, тъй като бях уволнен ", напомни той. " Но това не е рецензия към клуба ", приключи Почетино.
 Вирц се запъти към Челси
Вирц се запъти към Челси

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР