Мениджърът на Челси Маурисио Почетино иска да изгради истинска връзка

...
Мениджърът на Челси Маурисио Почетино иска да изгради истинска връзка
Коментари Харесай

Почетино: Нуждаем се от точки и трябва да сме постоянни

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино желае да построи същинска връзка с последователите на тима, водейки своя млад състав към триумф, вместо да пробва да завоюва почитателите с жестове край терена.

52-годишният аржентинец съобщи, че е обикновено за последователите на Челси да бъдат скептични поради връзката му със противника Тотнъм, само че е въпрос на време да завоюва доверието им.

Почетино изведе " шпорите " до край в Шампионската лига през 2019 година и ги трансформира в кандидати за купата във Висшата лига, като те приключиха в топ 4 в четири следващи сезона, преди уволнението му. Челси назначи експерта през май предходната година.

" Трябва да ги убедиш. Пристигаш в Челси с план, който е друг от последните 20 години ", сподели Маурисио Почетино след трагичната домакинска победа с 4:3 над Манчестър Юнайтед.

" Поставих на карта репутацията си, с цел да дойда и тук - в план, който има за цел да построи тим с млади надарени играчи. Знаехме, че това е голямо предизвикателство. Предизвикателство да изградиш тим, да печелиш мачове, да бъдеш конкурентен и да поемеш риска с почитателите. От самото начало споделих, че желая да изградя същинска връзка с тях ", разяснява Почетино.

Мениджърът на Челси акцентира, че тимът би трябвало да се концентрира върху това да бъде непрекъснат в резултатите си.

" Нуждаем се от три точки против Шефилд Юнайтед в неделя. Ако желаеме още веднъж да сме покрай челото в класирането, би трябвало да печелим мачове ", съобщи още аржентинецът и добави, че бранителят Бен Чилуел към момента не е възобновил тренировки. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР