Мениджърът на Челси коментира постоянните спекулации по отношение на интереса

...
Мениджърът на Челси коментира постоянните спекулации по отношение на интереса
Коментари Харесай

Лампард: Не се отправяли оферта за Хавертц

Мениджърът на Челси разяснява непрекъснатите спекулации във връзка с интереса на клуба към немския гений Кай Хавертц. " Той е топ състезател, само че аз няма да разясня играчи на други тимове. Няма подадени предложения ", съобщи той.

Утре лондончани одобряват Манчестър Сити, като се надяват да създадат следващата крачка към класиране за Шампионската лига. Лампард показа, че няма проблеми с травми в отбора. С оглед на натоварения цикъл в тима се чакат ротации.

" Всеки мач е опция да се види развиването на отбора. Срещу Вила беше хубаво да се види характера. Срещу Сити желаеме да сме на това равнище. Искаме да понижим разликата. Ман Сити поставиха много старания през последните години ", показа още мениджърът.

Frank Lampard discusses Willian and Pedro contract extensions and prospects for their longer-term futures https://t.co/EKHaLNCjQT via @NewsNowUK
— Lynn Hamer (@evilbluebird) June 24, 2020
Той приказва и за Вилиан и Педро, които удължиха договорите, с цел да доиграят сезона, само че по-късно най-вероятно ще изоставен клуба: " Все още беседваме с играчите, изключително с Вилиан. Чувствам се убеден, че те ще останат. Продължаваме да приказваме и ще забележим ". Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР