Мениджърът на Челси Греъм Потър заяви, че не мисли изобщо

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър заяви, че не мисли изобщо
Коментари Харесай

Потър: Искаме да променим ситуацията и това започва от утре

Мениджърът на Челси Греъм Потър съобщи, че не мисли въобще в дълготраен проект, а напълно се концентрира в идните срещи, тъй като “сините ” не престават да имат упоритости да са измежду водещите тимове, въпреки към момента да не са там, където желаят да бъдат.

“Моята работа е да оказвам помощ на играчите да се усъвършенстват и очевидно не го вършим толкоз добре, колкото бихме желали. Сега не мисля за лятото, а единствено за утрешния мач, подготовката на тима и за подобряването на резултатите. Трябва да реагираме на неприятния миг, в който се намираме. Трябва да се съсредоточеим върху идващия мач. Каквото и да дискутираме в дълготраен проект, фокусът ми е върху него. Разбираме момента, в който се намираме, и знаем, че би трябвало да се подобрим. Ние сме клуб с упоритости и предпочитание да бъдем на върха. В момента не сме там и би трябвало да променим обстановката. Това стартира на следващия ден против Лийдс, ” опита да изясни ситуацията Потър.

Лондончани не престават да имат и доста проблеми със състава, откакто стана ясно, че и Тиаго Силва ще е навън за дълъг интервал от време.

“Тиаго Силва ще е навън към шест седмици, не сме сигурни за точни период. Едуард Менди към момента не тренира с главната група, Нголо Канте направи през днешния ден първа подготовка на цялостни обороти, само че продължава да се нуждае от време. Мейсън Маунт има проблеми в долната част на корема и няма да играе против Лийдс, Рийс Джеймс е под въпрос. Аспиликуета напредва във възобновяване си, само че към момента не е минал протоколите за завръщане след контузия в главата, ” съобщи треньорът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР