Мениджърът на Челси Греъм Потър сподели, че откакто тимът има

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър сподели, че откакто тимът има
Коментари Харесай

Греъм Потър не се притеснява за поста си в Челси

Мениджърът на Челси Греъм Потър показа, че откогато отборът има нови притежатели, лондонският гранд към този момент не е клуб, който наема треньори и след няколко слаби мача, бързо ги уволнява. Отборът има единствено две победи в последните осем мача, а доста почитатели заговориха за уволнението му.

„ Собствениците са милиардери, тъй че са много умни - сигурно по-умни от мен. Така че те схващат провокациите, пред които сме изправени и посоката, в която желаеме да вървим. Тук съм от четири месеца, а пет или шест седмици от тях бяха изгубени за Световното състезание. Винаги бих се чувствал късметлия да съм в Челси, признателен съм за опцията, която ми бе предоставена ", съобщи Потър преди дуела против Манчестър Сити за ФА Къп.
 
От настъпването на този век, той е 12-яит треньор на лондончани, което не е малко, сравнявайки отбора с други тимове от елита. Той показа, че нещата обаче са разнообразни, откогато американецът Тод Боели размени съветския олигарх Роман Абрамович отпред на Челси. „ В момента има изцяло друга благосъстоятелност в клуба - и това е мъчно за някои хора да го схванат. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР