Мениджърът на Челси - Греъм Потър, реши да прибегне до

...
Мениджърът на Челси - Греъм Потър, реши да прибегне до
Коментари Харесай

Потър предприема ексцентрични мерки в Челси

Мениджърът на Челси - Греъм Потър, реши да прибегне до ексцентрични способи, с цел да укрепи тима си. Според британския вестник The ​​Sun предишния вторник наставникът е завел своите играчи във военна база покрай град Лис в Хемпшир.

В казармата не е имало грубости или тежки извършения. Вместо това Потър реши да развие мисловната активност на своите играчи посредством поредност от извършения, с цел да подкрепи груповата им работа. Предполага се, че по този метод наставникът на “сините ” желае да помогне на потока от нови играчи бързо да се приспособяват в клуба.

Потър към този момент един път е опитвал екстравагантни способи в кариерата си на треньор по време на престоя си в шведския Йостерсунд в интервала 2011-2018 година, когато принуди играчите си да слагат балет, да пишат театрални пиеси за викингите и да извършват национални рап песни пред аудитория.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР