Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че очаква гостуването на

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че очаква гостуването на
Коментари Харесай

Греъм Потър очаква гостуването на Брайтън със смесени емоции

Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че чака гостуването на Брайтън в събота със смесени усеща. Англичанинът стартира сезона на мениджърския пост при " чайките ", само че малко след началото на сезона одобри офертата на Челси. За 10 мача на пейката на " сините " той към момента не познава усета на загубата. Неговото място в Брайтън, където бе извънредно известна фигура, пък зае италианецът Роберто де Дзерби. Откакто пое Брайтън обаче Де Дзерби към момента не познава усета на успеха, въпреки и отборът му да направи някои солидни представяния против отбори като Ливърпул и Манчестър Сити.

" Понякога животът ти дава благоприятни условия, които би трябвало да вземеш или да откажеш. Времето, в което пристигна предлагането от Челси, не бе идеално за никой, само че това се случва. Просто предлагането да дойда в Лондон бе прекомерно положително, с цел да го отклоня ", сподели мениджърът.

Потър към момента живее в региона на Брайтън и ежедневно пътува до Лондон, само че сподели, че до момента не се е сблъсквал с никакво враждебно отношение от страна на съседите си. " Не, такова нещо не ми се е случва. Аз не съм от най-социализиращите се хора. От работа се прибирам право у дома. Животът ми е отегчителен и нямам проблем с това ", сподели мениджърът на Челси.

Той сподели, че сега на Брайтън най-вече му липсва шанс: " Игрите, които демонстрира тимът, са положителни. Но от време на време ти би трябвало и шанс. Наясно съм с качествата, които има този тим и знам, че ни чака доста сложен мач. Брайтън е добър тим, който знае по какъв начин да употребява пространствата. Мисля, че в случай че не беше този малшанс, те щяха да имат повече точки. Има чудесни момчета в тима и аз прекарах фантастично време в клуба ".

В последните си два мача Челси направи равенства - 0:0 с Брентфорд и 1:1 с Манчестър Юнайтед, което породи въпроси за формата на нападателите в отбора. Рахийм Стърлинг да вземем за пример няма гол от август насам и неотдавна бе освиркан от почитателите на " сините ". " Качествата на Рахийм приказват сами за себе си. Но за мен е по-добре да мисля за целия тим и за това по какъв начин ние да създадем шансове пред вратата на противника ", сподели още Потър.

Двубоя ще пропусне централният бранител на Челси Калиду Кулибали, който е с травма в коляното. Брайтън няма победа над Челси от 1933 година насам, когато " чайките " печелят в мач за Купата на Англия.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР