Мениджърът на Челси Греъм Потър похвали представянето на отбора в

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър похвали представянето на отбора в
Коментари Харесай

Греъм Потър: Допуснахме грешки, които се наказват

Мениджърът на Челси Греъм Потър похвали представянето на тима в мача против Евертън (2:2), само че акцентира, че резултатът е разочароващ. Лондончани водеха до последните минути, когато неточност на Калиду Кулибали разреши на Елис Симс да донесе равенството на гостите. 

“Играхме сносно и точно по тази причина сме разочаровани от головете, които допуснахме. Заслужавахме да победим, само че когато не се защитаваш добре, не постигаш мечтаните резултати ”, разяснява Потър. 

“Загубихме доста единоборства в наказателното поле, а това неизбежно води до рискове. Трябва да отдадем дължимото на Евертън, само че разочарованието остава за нас, тъй като загубихме точки вкъщи ”, призна наставникът на “сините ” от Лондон. 

“Много искахме да победим. Видях значително позитиви в играта ни. Жоао Феликс се показа ужасно, публиката се наслаждения на първия му гол на “Стамфорд Бридж ”. И в средата на терена нещата се получиха, въпреки че против Евертън не е елементарно да имаш цялостен надзор. Жалко че най-после не успяхме да спечелим ”, сподели още Потър.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР