Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че винаги ще има

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че винаги ще има
Коментари Харесай

Франк Лампард: Не се опитвам да копирам Моуриньо

Мениджърът на Челси Франк Лампард съобщи, че постоянно ще има голям почит към Жозе Моуриньо, само че не се пробва да копира португалския експерт, а се стреми да построи собствен личен треньорски жанр.

Лампард завоюва две трофеи със " сините " като футболист под управлението на Моуриньо на " Стамфорд Бридж ", само че в неделя двамата ще застанат на двете скамейки край тъчлинията при гостуването на Челси на водения сега от португалеца Тотнъм.

" Той беше добър управител, с доста положителни качества, само че аз няма да се пробвам да бъда клонинг на никого. Радвам се, че още веднъж ще се изправя против Жозе. За мен беше доста вълнуващо да се срещна с него през предходната година с Дарби против Манчестър Юнайтед. Това усеща остава и аз постоянно ще имам почит към него. Но по-голямото нещо е Челси против Тотнъм и какво значи това съревнование за нас, за играчите, тъй като това е хубостта на футбола ", съобщи Лампард.

Frank Lampard on facing Jose Mourinho:

" I'm not a Jose clone.”

pic.twitter.com/DcGhROwxaX
— Talk Chelsea (@talkchelsea) December 20, 2019
Двата тима влизат с друго въодушевление в дуела, като Тотнъм има четири победи в последните си пет мача, в които пък Челси позволи четири загуби. С нов триумф в неделя Тотнъм ще измести лондонския си противник от топ 4.

" В последните ни срещи нямахме шанс. Не успявахме да се възползваме от възможностите си, а когато допускахме някой инцидентен гол всичко се обръщаше против нас. Със сигурност нещата против Тотнъм ще наподобяват по различен метод. Те разполагат със страхотни играчи, а ще имат и публиката на своя страна, тъй че чакам по-различен мач ", сподели още Лампард.  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР