Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че не иска да

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че не иска да
Коментари Харесай

Лампард: Без извинения след мача Ливърпул

Мениджърът на Челси Франк Лампард съобщи, че не желае да чува “извинения ” от “сините ” след дуела с Ливърпул за Суперкупата на Европа на следващия ден. Носителите на Шампионската лига и Лига Европа се изправят един против различен в Истанбул от 22:00 часа българско време.

В първия си формален мач отпред на лондончани Лампард записа тежка загуба с 0:4 при гостуването на Манчестър Юнайтед и някогашният британски национал не желае той и играчите му да би трябвало още веднъж да търсят извинения след срещата с Ливърпул. “Да се надигнем против тим с качествата на Ливърпул във край е измежду най-напрегнатите провокации. Всеки един състезател би трябвало да бъде наясно от значимостта на този мач за нашия клуб и би трябвало да дадем всичко от себе си, тъй като ще ни бъде тежко. Ще бъде тежко, само че не можем да си тръгнем от терена с мисли какво е можело да стане или каква опция сме пропуснали, или да си споделяме, че не сме били изцяло подготвени ”, разяснява Лампард на конференцията преди мача.

“Нашият клуб обезверено желае да завоюва този трофей. Аз в никакъв случай не съм го печелил, както и доста от играчите в състава, тъй че би трябвало да дадем всичко от себе си. Понякога може да загубиш край и е доста тежко. Но в никакъв случай не би трябвало губиш край, тъй като не си бил задоволително подготвен, или не си бил задоволително стимулиран, или не си направил всичко допустимо, с цел да спечелиш мач от такова значение ”, добави 41-годишният експерт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР