Мениджърът на Челси - Франк Лампард заяви, че не чувства

...
Мениджърът на Челси - Франк Лампард заяви, че не чувства
Коментари Харесай

Лампард: Обичам да работя под напрежение

Мениджърът на Челси - Франк Лампард съобщи, че не усеща спомагателен напън върху себе си след мощните прехвърляния през лятото, които костваха над 200 милиона паунда на лондончаните.

" Изненадан съм, че мислите, че не съм бил под напън и напрежение и предходната година. Аз в действителност работя по-добре в такава конюнктура. Даже ми и харесва.

Не съм тук, с цел да играя за четвърто място или единствено да оказвам помощ на децата да се развиват. Тук съм, с цел да спечелвам. През предходната година нямаше по какъв начин да вършим прехвърляния, тъй че ги вършим в този момент. Опитваме се да променим цялостния пейзаж тук и сме подготвени да работим, с цел да реализираме задачите ни.

Много добре ми е ясно какво е нужно, с цел да спечелиш купата. Сити и Ливърпул бяха надалеч пред останалите през последните няколко години, само че се надявам малко по малко да ги настигаме. Такива са упованията на почитателите и на тима, само че не желаеме да бързаме, тъй като може да сгрешим. Нормално е и да има напън към мен, тъй като същинската работа стартира в този момент ", разяснява още Лампард.
 Батшуай още веднъж няма да получи късмет в Челси
Батшуай още веднъж няма да получи късмет в Челси

Ще играе чартърен в Кристъл Палас
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР