Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че на Джон Тери

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че на Джон Тери
Коментари Харесай

Лампард обеща на Тери топло посрещане на Стамфорд Бридж

Мениджърът на Челси Франк Лампард съобщи, че на Джон Тери му следва прочувствено връщане на "Стамфорд Бридж ". 38-годишният някогашен защитник, който организира съвсем цялата си кариера в Челси, в този момент работи като помощник в Астън Вила и за първи път ще бъде съперник на "сините ".

Лампард към този момент се изправи против Тери през предишния сезон, когато бе отпред на Дарби Каунти в Чемпиъншип. Наставникът на Челси е уверен, че публиката на "Стамфорд Бридж " ще одобри добре своята легенда.

"Вече се срещнахме два пъти предишния сезон и до момента поддържаме връзка чудесно. Уважавам го доста, както и работата, която свършиха с Дийн Смит. Става въпрос по-скоро за самия Джон и за този банкет, който той заслужено ще получи от почитателите. Той беше най-уважаваният капитан, популярен капитан, завоюва всичко и живееше за клуба, това го знаят всички”, показа Лампард.

„ Без подозрение, почитателите ще покажат, че го ценят и съм убеден, че това ще бъде много прочувствено за Джон. Той заслужава този миг и аз ще бъда благополучен да го видя на "Стамфорд Бридж ", съобщи Лампард пред Sky Sports. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР