Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че клубът не е

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че клубът не е
Коментари Харесай

Франк Лампард: Не сме близо до трансфер

Мениджърът на Челси Франк Лампард съобщи, че клубът не е покрай първото си ново попълнение за зимния трансферен прозорец. “Няма да приказвам за избрани футболисти, само че няма нищо идно. Прозорецът е отворен. Ако можем да създадем нещо, с което да подобрим тима, ще се опитаме да го създадем. Не затварям вратата, само че би трябвало да бъде вярната обстановка, с цел да се случи през януари”, разяснява наставникът.

Той добави, че Рос Баркли няма да напуща " Стамфорд Бридж ". Лампард рядко разчита на 26-годишния халф, а през ноември го упрекна в " липса на професионализъм ", откакто излязоха негови фотоси от нощен клуб в Дубай. Появиха се спекулации, че Уест Хам има предпочитание да го притегли.

" Няма диалози за това Рос Баркли да върви някъде. Той е наш състезател, игра в последните два мача и се показа доста добре. Има избрани аргументи, заради които Рос не е играл толкоз доста тази година, само че аз имам огромно доверие в него ", изясни Лампард.

Frank Lampard on Ross Barkley's future

" There's no talk of Ross going anywhere, he's our player " pic.twitter.com/KyvBlPgyec
— Football Daily (@footballdaily) January 17, 2020
Мениджърът разяснява и обстановката с Вилиан, чийто контракт изтича в края на сезона: " Вилиан няма върви на никое място. Знаем, че договърът му изтича. Той води диалози с клуба ". Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР