Мениджърът на Челси Франк Лампард взе решение да не пуска

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард взе решение да не пуска
Коментари Харесай

Лампард реши да задържи Батшуай в Челси

Мениджърът на Челси Франк Лампард взе решение да не пуска нападателя Миши Батшуай в различен клуб.

За първия мач от новия сезон Лампард се довери на Тами Ейбрахам, който не съумя да се разпише против Манчестър Юнайтед и се отличи само с уцелена греда.

Ейбрахам също по този начин провали тима в мача за Суперкупата на Европа против Ливърпул, откакто не съумя да осъществя петата дузпа за “сините ”.

Неубедителният старт на сезона за Ейбрахам евентуално е подсказал на Лампард, че не може да разчита през целия сезон единствено на 21-годишния англичанин и на Оливие Жиру. По тази причина наставникът на Челси е блокирал преотстъпването на Батшуай. Според белгийското издание HLN, Батшуай ще се бори за място в състава с Ейбрахам и Жиру. Кандидат за белгиеца бе италианският клуб Рома, който искаше да вземе играча чартърен с алтернатива за закупуване на правата му. Батшуай бе трансфериран в Челси през лятото на 2016 година от Марсилия за 39 млн. евро. През втората половина от сезон 2017/2018 той игра чартърен в Борусия Дортмунд, а през предишния сезон бе преотстъпван на Валенсия и Кристъл Палас. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР