Мениджърът на Челси Франк Лампард си е харесал алтернатива, ако

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард си е харесал алтернатива, ако
Коментари Харесай

Челси си хареса алтернатива на Деклан Райс

Мениджърът на Челси Франк Лампард си е харесал опция, в случай че тимът не успее да притегли футболиста на Уест Хам Деклан Райс. Става въпрос за бранителя на Атлетико Мадрид Хосе Хименес.

“Сините” са в търсене на футболисти, с които да заздравят отбраната си, откакто позволиха 15 гола в 9 мача след рестартирането на сезона. Според The Telegraph Райс към момента остава главната цел за Челси, само че привличането му ще се окаже много сложна задача, поради обстоятелството, че той е един от главните футболисти на “чуковете” и те нямат желание да се разделят с него. Уест Хам към този момент си обезпечи оставането в елита на Англия и би се замислил за подобен трансфер единствено в случай че получи оферта от най-малко 80 милиона паунда. Ситуацията би могла да се усъвършенства, в случай че самият футболист изяви предпочитание да напусне “Лондон Стейдиъм”, само че почитателите виждат в негово лице предстоящ капитан и легенда на тима, което прави тази опция малко евентуална.
- West Ham want £80m for Declan Rice
- Chelsea looking at Giminez
- Good relationship with Athletico could help deal
- Chelsea would need to sell a defender
- Ake the cheaper alternative

(Matt Law)

Law is basically the club mouthpiece. It's legit.https://t.co/MKoFd9lWy5
— TheScore says Black Lives Matter (@TheScore01) July 23, 2020 Поради тази причина Челси е решил да потърси и друга опция за отбраната си, като Хименес е един от мечтаните. Уругваецът обаче също не би излязъл на ниска цена, откакто има откупна уговорка в контракта си на стойност 109 милиона паунда (около 120 милиона евро). 25-годишният централен бранител бе преследван от травми през този сезон, само че въпреки всичко съумя да вземе присъединяване в 26 мача във всички шампионати, като има на сметката си и 1 асистенция. Хименес кара седмия си сезон с екипа на “дюшекчиите”, откакто дойде от уругвайския Данубио.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР