Мениджърът на Челси Франк Лампард ще иска да подсили тима

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард ще иска да подсили тима
Коментари Харесай

Лампард ще прави селекция с над 150 млн. паунда

Мениджърът на Челси Франк Лампард ще желае да укрепи отбора с най-малко четири нови попълнения през лятото и е подготвен да похарчи над 150 милиона паунда за тази цел. „ Сините “ не съумяха да вземат нито едно ново попълнение през зимата, макар че възбраната за прехвърляния беше вдигната. Челси, които сега са четвърти във Висшата лига, имаха интерес към Единсон Кавани от ПСЖ и Дрис Мертенс от Наполи, само че не съумяха да насочат публични предложения за тях.

Според разнообразни източници на Острова Лампард ще упорства за привличането на плеймейкър, ляв бек, нападател и централен бранител. „ Daily Telegraph “ осведоми, че звездата на Аякс Хаким Зиеш попада в листата на англичанина, като лондончани ще следят изкъсо неговите изяви до края на сезона, с цел да решат дали ще насочат оферта за него. Мароканецът, който е оценен на към 42 милиона паунда, е виждан като по-евтин вид на Джейдън Санчо, който е мощно мечтан и от Манчестър Юнайтед.

Твърди се, че Лампрад ще се опита да притегли левия бек на Лестър Бен Чилуел. Също по този начин, макар положителната форма, в която се намира Тами Ейбрахам, мениджърът на лондончани ще желае да укрепи отбора с още един класен таран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР