Мениджърът на Челси Франк Лампард се оплака от многото пропуски

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард се оплака от многото пропуски
Коментари Харесай

Лампард: Неумението пред гола е големият ни проблем

Мениджърът на Челси Франк Лампард се оплака от многото пропуски на отбора си, който загуби с 0:1 като посетител на Нюкасъл. Победното попадение на “свраките” падна надълбоко в добавеното време.

“Наясно сме, че имаме проблеми в последната третина на терена. Не вкарваме задоволително голове. А в случай че не бележиш, в един миг се оказваш уязвим за непредвиден удар от страна на противника. Днес се случи тъкмо това”, разяснява Лампард.

“Не става въпрос единствено да упражняваме повече. Просто би трябвало да притежаваш инстинкт на палач пред вратата на съперника. казвайки това, излиза наяве къде имаме потребност от укрепване. Но ще забележим. Жестоката действителност във футбола е, че в случай че не вкараш гол, другият тим остава в мача и доста постоянно те наказва”, продължи някогашната звезда на “сините”.

“Във всеки мач владеем тоpката повече от противниците. Tова единствено по себе си е позитивно, само че не вкарваме задоволително голове. Ако се целим в действителност високо, би трябвало да обърнем внимание на това”, заключи Лампард. Премиър лийг 23 кръг, събота 18 януари  Нюкасъл 1:0краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР