Мениджърът на Челси Франк Лампард се опасява, че Евертън, който

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард се опасява, че Евертън, който
Коментари Харесай

Лампард с еднозначно предупреждение преди Евертън

Мениджърът на Челси Франк Лампард се притеснява, че Евертън, който е краткотрайно воден от Дънкан Фъргюсън след уволнението на Марко Силва, ще покаже реакция в дуела против „ сините “ в събота.

„ Карамелите “ се разделиха с португалеца в четвъртък, откакто попаднаха в зоната на изпадащите след провалянето от градския противник Ливърпул с 2:5.

„ Първо, всяко посещение на Евертън е мъчно. Играх там доста пъти като състезател и атмосферата на стадиона, поддръжката на последователите е голяма. Сигурен съм, че отборът ще покаже реакция, откакто разгласи един от някогашните си играчи и герои за краткотраен ментор. Така че моето чувство е, че би трябвало да сме оптимално готови за теста, който ни следва. Имахме сходно предизвикателство в лицето на Уест Хем предишния кръг “, стартира той.

Лампард изведе младия състав на Челси до четвъртото място през този сезон и може да прибави опит към селекцията през януари, откакто по-рано денем стана ясно, че трансферното ембарго на ФИФА е преполовено след решение на Спортния трибунал.

Мениджърът, все пак, има намерение да продължи да разчита на младите в състава, в това число и на Калъм Хъдсън-Одой, който през лятото бе трансферна цел на Байерн Мюнхен, преди да обвърже бъдещето си с клуба до 2024.

Тийнейджърът има едвам осем появи в лигата през сезона, като неотдавна се възвърне изцяло от контузия на адуктора.

„ Не мисля, че най-хубавото, което той покажа, бе през предишния сезон. Най-доброто от него занапред следва, тъй като той е едвам на 19. Има сериозна конкуренция и той ще става все по-добър. Той би трябвало да показва положително показване, когато получи късмет, в случай че желае да стартира по-редовно като титуляр. Той е в ранните стадии от развиването си и се завърна след тежка травма, тъй че трябваше да проведа няколко диалога с него “, приключи Лампард. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР