Мениджърът на Челси Франк Лампард отказа да говори толкова рано

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард отказа да говори толкова рано
Коментари Харесай

Лампард: Не мачовете до средата на декември, а постоянството печели титлите

Мениджърът на Челси Франк Лампард отхвърли да приказва толкоз рано за възможностите на тима си за купата, като съобщи, че постоянството в хода на целия сезон взема решение призовите места, а не резултатите досега. Наскоро Жозе Моуриньо дефинира Тотнъм като " пони " в надбягването с огромните коне в борбата за купата в Англия. Лампард обаче не пожела да влиза в тази реторика.

" Не знам къде мога да слага Челси в конкуренцията си купата. Знам, че към момента има доста време. Не мисля, че тук риториката има огромно значение. Жозе Моуриньо доста пъти е отговарял на този въпрос. Мисля, че Тотнъм има фантастични играчи и доста мощен състав. Думите не са толкоз значими в този миг. Постоянството в хода на целия сезона е това, което печели купите, а не изиграните мачове доникъде на декември ", съобщи Лампард.

В събота Челси гостува на Евертън и по този мотив Лампард приказва и за въздействието, което Карло Анчелоти е имал върху него, до момента в който италианецът работеше на " Стамфорд Бридж ". Двамата завоюваха Премиър лийг и ФА Къп през 2010 година. " И като състезател, и като човек бях мощно повлиян от Анчелоти. Когато приказвам за мениджърите, с които съм работил, го слагам на самия връх. Той има големи триумфи с най-различни клубове, само че от първа ръка имах опцията да се убедя, че той страховит треньор и човек. Нямам самообладание да го видя и да приказвам още веднъж с него ". Премиър лийг 12 кръг, събота 12 декември  Евертън 22:00предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР