Мениджърът на Челси, Франк Лампард, отдавна е приел високите очаквания,

...
Мениджърът на Челси, Франк Лампард, отдавна е приел високите очаквания,
Коментари Харесай

Лампард: Дано треньорските ми умения не повлияят на репутацията ми като футболист

Мениджърът на Челси, Франк Лампард, от дълго време е приел високите упования, които има към него като ментор на "сините ". 41-годишният треньор записа името си в историята на клуба като голмайстор за всички времена и ясно осъзнава, че като управител също би трябвало да реализира триумфи.

Все отново, легендата се надява, че без значение от резултатите в първия си сезон отпред на Челси, неговата известност няма да бъде разтърсена.

"Треньорската специалност доста се промени последните 20 години и стана доста по-динамична. Не мисля, че треньор на Челси отпреди 25 години да вземем за пример, би се нуждаел от същите качества, каквито в този момент ", съобщи Лампард.

"В ерата "Абрамович " има високи упования, които ти носят ужасно доста напрежение. Като треньор си задължен да вземаш сложни решения, а имаш потребност от тим със мощни персони. "

"Имал съм толкоз доста треньори, натрупах страховит опит. Те ми дадоха разнообразни уроци за треньорската специалност. "

Челси се намира на заветното четвърто място в класирането, което е последното, даващо право на тим да взе участие в Шампионска лига през идващия сезон, само че паузата поради ковид го принуждава да чака, без да знае какъв тъкмо ще бъде развоят.

"Моята цел е елементарна - да бъда колкото се може по-успешен треньор в Челси. Ако не се получи, уповавам се, че няма да повлияе на това, което съм постигнал за 13 години като футболист тук ", приключи Лампард.

За 13 години Франк Лампард стана троент първенец на Англия, завоюва 4 пъти ФА Къп, 3 пъти Купата на Лигата и подвигна по един път трофеите в Шампионска лига и Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР