Мениджърът на Челси Франк Лампард обяви, че голяма част от

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард обяви, че голяма част от
Коментари Харесай

Лампард захапа Моуриньо

Мениджърът на Челси Франк Лампард разгласи, че огромна част от рецензиите, отправени към неговия тим след загубата с 0:4 от Манчестър Юнайтед, са плод на ленив разбор.

Мнозина от анализаторите на Острова разкритикуваха остро представянето на тима и неверните тактически решения на Лампард. Сред главните критици беше и някогашният ментор на „ сините “ Жозе Моуриньо. Англичанинът обаче не беше склонен с тези мнения.

„ Голяма част от рецензиите за дуела против Юнайтед бяха мързеливи, тъй като бяха реакция на резултата, не на представянето. Разбирам, че резултатът е неприятен и че направихме неточности, само че имаше доста положителни моменти в нашата игра и няма по какъв начин да ги оставя на назад във времето “, съобщи Лампард.

„ Срещу Ливърпул бяха повече позитивите, само че в този момент против Лестър би трябвало да превърнем позитивите в победи. Не ме интересуват рецензиите извън, интересува ме по какъв начин работим ежедневно и по какъв начин се се трансформираме в тима, който аз желая да виждам “.

„ Ще би трябвало да сме тактически гъвкави и това ще изисквам и аз. Не желая във всеки мач да изглеждаме по еднакъв метод, адаптивността ще е доста значима за нас и мисля, че това го показахме в двата минали дуела “, приключи именитият полузащитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР