Мениджърът на Челси Франк Лампард не се страхува, че може

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард не се страхува, че може
Коментари Харесай

Лампард: Не ме е страх, че мога да бъда уволнен от Челси

Мениджърът на Челси Франк Лампард не се опасява, че може да бъде уволнен. Той призна, че е правил неточности по време на късата си кариера като управител. Лампард е подложен под съществено напрежение, откакто през миналото лято похарчи 200 милиона паунда за прехвърляния.

Собственикът на клуба Роман Абрамович е прочут с репутацията си, че е безсърдечен към мениджърите. Лампард е привикнал с методите на работа на съветския милиардер от дните си като състезател и разкри по какъв начин ще реагира, в случай че получи позвъняване от него.

" Не се тормозя, че мога да бъда уволнен. За мен най-важното е да сторя най-хубавото, на което съм кадърен. Наясно съм, че във всеки един миг мога да бъда уволнен и не мисля за това “, разяснява Лампард.

" Със сигурност, когато настъпи моментът и да бъда уволнен ще бъда отчаян, ще погледна обратно към милионите неща, които бих могъл да направя по-добре, само че сега виждам това, което е пред мен. Мисля само за идващия ни мач. “

" Не са доста хората, които си намират работа в Челси след една година в Дарби Каунти “, добави той.

" Ясно е, че 13-те години в Челси ми помогнаха да си намеря работа, само че също по този начин си мисля, че съм го заслужил с годините, в които играл в тима. Познавам доста добре клуба. Ще направя всичко допустимо, с цел да се оправя добре. Наясно съм с подводните камъни “, сподели още Франк Лампард.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР