Мениджърът на Челси Франк Лампард не отрече интереса на "сините"

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард не отрече интереса на "сините"
Коментари Харесай

Лампард с дипломатичен коментар за ситуацията около Дембеле

Мениджърът на Челси Франк Лампард не отхвърли интереса на "сините " към нападателя на Лион Муса Дембеле, само че и отхвърли да удостовери, че възможна договорка е близо.

Челси и Лампард желаят да подсилят редиците си през зимния трансферен прозорец, само че самият управител показа, че Дембеле не е на върха на листата с цели. Въпреки от това през последните дни се появиха спекулации, че играчът е постигнал съглашение към персоналните си условия с лондонския гранд.

"Той е състезател, който аз и клубът познаваме. Изненадва ме обаче да да виждам името му да се появява толкоз постоянно, макар че самият аз не беседвам толкоз постоянно за него ", стартира англичанинът.

"Това се отнася за много играчи през последните седмици в действителност. Разбира се, че желаеме да се подсилим, изключително в нахлуване, където ни лиспват голове през последните домашен срещи ".

"Няма обаче да избързвам с възможни прехвърляния, защото не е елементарно да се намерят хора, които са безмилостни пред гола. Засега би трябвало да продължим да работим на подготвителното игрище ", приключи Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР