Мениджърът на Челси Франк Лампард има надежди, че неговият тим

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард има надежди, че неговият тим
Коментари Харесай

Лампард: Не сме там, където искаме да бъдем, но не сме повалени

Мениджърът на Челси Франк Лампард има очаквания, че неговият отбор може да стигне до поврат против Реал Мадрид, макар че " сините " записаха три загуби след завръщането му на " Стамфорд Бридж ", а в този момент имат да заличават два гола пасив.

" Не сме там, където желаеме да бъдем, само че да се каже, че тимът е разрушен е малко прекомерно. Позицията ни в шампионата е действителност, изоставаме с 0:2 против Реал. В позицята, в която сме, би трябвало да се борим доста крепко. Победа на следващия ден би била специфична ", съобщи Лампард.

" Всичко е допустимо във футбола. Съперникът ни е на доста високо равнище. Те имат популярен треньор, който разбирам доста добре, защото съм работил с него. Неговата заслуга е голяма, изключително за метода, по който стигнаха до финала предходната година. Гледах деликатно и двата мача от предходната година. Някои от играчите са същите. Миналата седмица имахме шансове да вкараме, само че и доста неща можехме да създадем по-добре, които би трябвало да променим на следващия ден ", сподели още наставникът.

Той разяснява влизането на притежателя Тод Боели в съблекалнята след мача с Брайтън: " Няма проблем. Имаше рецензии към някои от предходните ни притежатели, че не са идвали, а това не постоянно беше правилно. Когато един притежател го е грижа за тима, негов избор е да взе участие колкото желае. Нямам проблеми, в случай че притежателят желае да приказва с играчите. Това е постоянно събитие в наши дни. Показва пристрастеност и това ми харесва ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР