Мениджърът на Челси Франк Лампард бе повече от доволен след

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард бе повече от доволен след
Коментари Харесай

Лампард: Не сме развълнвуани, но сме радостни от стореното

Мениджърът на Челси Франк Лампард бе повече от удовлетворен след стореното от неговите играчи при успеха с 2:0 над Тотнъм като посетител. Лампард разяснява и противоречивите обстановки в мача, които не бяха една и две, а също по този начин взе отношение и по тематиката с расизма, която се развихри на „ Тотнъм Стейдиъм”.

„ Победата значи доста за мен, само че най-много за клуба и почитателите. Феновете, които ни поддържаха, бяха тук след някои загуби и те не стопираха да пеят за нас. Наясно са, че сме доста млад тим, само че знаят и какво желаеме да създадем. Моите футболисти демонстрираха, че желаят да се сборят и да играят добре против топ тим, тъй като Тотнъм е мощен тим”, разяснява Лампард.

„ Днес направихме всичко по този начин, че да честваме след мача. Не сме прекомерно разчувствани, само че сме радостни на показаното от нас. Тотнъм е голям наш противник и искахме да покажем, че можем да се оправим под напрежения. Когато играеш с трима в отбрана, не е елементарно, изключително тук, само че трябваше да бъдем смели и го направихме”, добави Франк Лампард.

„ Мисля, че при дузпата вратарят им трябваше да бъде изпъден, защото влетя върху Маркос Алонсо. Не мисля, че щеше да е непочтено. Инцидентът със Сон? Чист червен картон, той направи нещо, което не трябва”, призна още мениджърът.

Наставникът на Тотнъм взе отношение и по тематиката с расизма, която се завъртя към мача. „ Разбрах от играчите, че е имало подвиквания. Знам, че Антонио е предизвестил Сесар на полето, а в този момент приказват с формалните лица. Наясно съм, че ще вземат вярното решение – няма значение на кой стадион играеш – това не го желаеме в играта”, приключи Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР