Мениджърът на Челси - Франк Лампард бе горд след победата

...
Мениджърът на Челси - Франк Лампард бе горд след победата
Коментари Харесай

Лампард е горд от победата срещу най-добрия отбор в Англия

Мениджърът на Челси - Франк Лампард бе горделив след успеха с 2:0 над Ливърпул в шампионата за ФА Къп на 1/8-финалите късно нощес. Той засипа с похвали играчите си за продукцията им в мача.

"Много съм горделив, тъй като Ливърпул е най-хубавият тим в Англия. Те и Манчестър Сити потвърдиха това през последните години. Но това, което Ливърпул прави през този сезон е необикновено. Да покажем изпитание, вглъбеност, решителност, класа в този мач е нещо особено. Знаем, че имаме още доста работа и ни следва дълъг път, с цел да стигнем там, където желаеме, само че би трябвало да се радваме на сходни моменти. Вторият гол бе доста значим, тъй като знаем какъв брой рисков може да бъде Ливърпул в последните минути”,сподели Лампард.

Легендата на "сините обърна особено внимание на младия Били Гилмор, който обра овациите на публиката.

“Това бе необикновено показване на един млад състезател против най-хубавия отбор в света. Той резервира самообладание в началните 10 минути, въпреки всичко да се случваше толкоз бързо. Веднага се вижда класата му с топка в крайници. Той не се опасява да играе с нея. Той ми припомня на халфовете, с които съм израснал. Хората го гледат и си мислят, че е много слабоват като телосложение, само че пък има голям темперамент.Ли Абсолютно съм очарован от него. Той заслужава всички похвали, заслужава да е състезател на мача и хората да приказват за него. Радвам се и за неговото семейство, тъй като това е огромен ден и за тях”, сподели експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР