Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви още веднъж, че дори

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви още веднъж, че дори
Коментари Харесай

Конте продължава да настоява: Не съм си и помислял да си тръгна от Челси, но резултатите са лоши

Мениджърът на Челси Антонио Конте съобщи още един път, че даже и за момент не си е помислял на напусне клуба. Италианецът обаче е наясно, че ориста на един треньор зависи от резултатите, а сега те не са положителни.

" Мисля, че класирането приказва задоволително добре единствено по себе си. Ако имаш толкоз точки, значи толкоз си заслужил. В Премиър лийг има един тим с фантастична форма и не е елементарно да го следваш.

Нито за миг не съм си помислял за опцията да напусна този клуб. Във футбола ориста на треньорите зависи от резултатите. В момента нашите са неприятни, тъй че би трябвало да внимаваме ", съобщи Конте.

Италианецът добави, че още веднъж няма да може да разчита на контузения Алваро Мората. " Той няма да бъде подготвен, само че Жиру тренира и ще бъде разполагаем. Играчи като Мората, които за нас са доста значими, пропуснаха много мачове. Той има проблем и ние не съумяваме да намерим метод по какъв начин да се оправим с болката му. "

Запитан дали съжалява за решението Миши Батшуай да бъде преотстъпен на Борусия (Дортмунд), Конте отговори: " Сега пазарът е затворен. Ние взехме това решение и в този момент не е значимо да приказваме дали е можело да създадем нещо друго. Сега би трябвало да приключим сезона по допустимо най-хубавия метод. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР