Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че възпитаниците му са

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че възпитаниците му са
Коментари Харесай

Конте: Заслужавахме да победим, но съм доволен от класирането

Мениджърът на Челси Антонио Конте съобщи, че възпитаниците му са заслужавали да победят Атлетико Мадрид в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига. Срещата на „ Стамфорд Бридж “ приключи при 1:1, а по този метод „ сините “ финишираха на второ място в група „ С “ с 11 точки. С толкоз разполага и водачът Рома, който е с по-добри индикатори.

„ Дюшекчиите “ не съумяха да намерят място във етапа на директните елиминации и по този начин през пролетта ще се борят във втория по авторитет шампионата на Стария континент.

Челси изпусна Атлетико и първото място в групата

„ Направихме огромен мач, заслужавахме успеха. Когато имаш обстановки, значимо е да бележиш. Но съм удовлетворен от това, че се класираме напред “, стартира Конте.

Запитан за това има ли желание за противник на осминафиналите, италианският познавач изясни: „ Трябва да сме готови за всеки. Шампионската лига е най-силната конкуренция “.

Що се касае до това коя конкуренция ще бъде приоритет – Шампионската лига или Премиърлийг, Конте показа: „ Най-добрият път е да гледаме мач за мач. Непрекъснато дублирам – опитваме се да построим нещо значимо за бъдещето. Работим добре. Нужно е да го демонстрираме и на терена “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР