Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че очаква да види

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че очаква да види
Коментари Харесай

Конте: Трябва да покажем характер на Ноу Камп

Мениджърът на Челси Антонио Конте съобщи, че чака да види от своите футболисти пределна централизация и себераздаване в идния в сряда реванш с Барселона от осминафиналите в Шампионската лига. Първият конфликт сред двата отбора в Лондон приключи 1:1 след попадения на Вилиан (62‘) и Лионел Меси (75‘).

„ Трябва да покажем голяма борбеност и темперамент. Нямам никакви подозрения, че идният дуел ще е радикално друг от този на „ Стамфорд Бридж “. Просто сме длъжни да подходим доста деликатно и да бъдем пределно съсредоточени, тъй като се изправяме против един от най-хубавите тимове в света, съобщи Конте, който не пропусна да похвали представянето на своите футболисти в първия мач.

" Мисля, че изиграхме доста добър дуел, съвсем съвършен даже, само че в края допуснахме да ни изравнят. Всички би трябвало да са наясно, че няма да ни е по никакъв начин елементарно, само че въпреки това сме длъжни да намерим най-правилния метод за срещата. Най-добрият метод, с цел да го реализираме, е като беседваме с играчите и дружно да открием най-хубавия игрови проект “, добави още италианският експерт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР