Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че никога няма да

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че никога няма да
Коментари Харесай

Конте: Никога няма да се притесняам от уволнение

Мениджърът на Челси Антонио Конте съобщи, че в никакъв случай няма да се тормози от уволняване. В последните дни столът на наставника леко се разклати след неуверените резултати на отбора. Вчера обаче “сините” от Лондон демонстрираха темперамент и стигнаха до поврат с 4:2 в семейството си на Уотфорд.

“Има напрежение, само че друг вид напрежение. Ако клубът реши да ме уволни, това въобще не ме тормози. Аз имам вяра в това, което върша и се пробвам да давам най-хубавото за клуба. Това правех и през предишния сезон, това върша и в този момент. Затова в никакъв случай няма да се тормозя от уволняване - никога”, съобщи Конте.

“Когато се постанова да играеш три мача на седмица с едни и същи играчи, от време на време би трябвало да взимаш сложни решения. Понякога те дават резултат, различен път - не. Днес имах шанс. Ако съпоставим този сезон с предишния, Миши не играе толкоз доста. Срещу Кристъл Палас той не бе на равнище, само че това важи и за всички останали. Днес той имаше ужасно включване и се надявам да продължи в същия дух”, сподели още италианецът.

“Да се измъкнеш от такава сложна обстановка те прави по-силен. Губехме с 1:2 и се намирахме в неприятна позииця, една от най-лошите. Затова бе доста значимо да обърнем нещата. Това демонстрира, че имаме футболисти с голямо предпочитание за победа, които не се помиряват с такава ситуация”, приключи експертът.

Премиър лийг 9 кръг, събота 21 октомври  Челси 4:2краен резулат  Уотфорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР