Мениджърът на Челси Антонио Конте започва много сериозно да губи

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте започва много сериозно да губи
Коментари Харесай

Антонио Конте започва да си играе с огъня

Мениджърът на Челси Антонио Конте стартира доста съществено да губи доверието на борда на шефовете в клуба след слабото начало на сезона.

Според информациите в британската преса, членовете на борда на шефовете на Челси са разочаровани от опитите на Конте да търси опрощение за слабите резултати в отсъстващите поради контузии футболисти и неналичието на нови попълнения.

Челси не съумя да запише победа в последните си три мача, като тимът загуби във Висшата лига от Манчестър Сити и Кристъл Палас.

Челси е хазаин на Уотфорд в идния мач от деветия кръг на Висшата лига, като „ сините “ от Лондон изостават на девет точки зад водача Манчестър Сити.

Още двама контузени в лагера на Челси

Челси записа три загуби в първите си осем мача от началото на сезона във Висшата лига, което е третият най-лош старт на тима в Премиършип в ерата на Роман Абрамович, която стартира през 2003 година.

В Челси били с увесени носове поради неприятната серия

Единственият сезон, в който Челси позволи повече загуби при започване на сезона е през 2015/16, когато лондончани записаха четири провали, а това докара до уволнението на Жозе Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР