Мениджърът на Челси Антонио Конте за пореден път заяви, че

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте за пореден път заяви, че
Коментари Харесай

Конте: Манчестър Сити няма как да бъде спрян

Мениджърът на Челси Антонио Конте за следващ път съобщи, че Челси няма късмет да отбрани купата си във Висшата лига, поради страхотното показване на Манчестър Сити през този сезон.

Конте не има вяра, че отборът има късмет да настигне Манчестър Сити.

"Това не значи, че ние не желаеме да ги настигнем, само че за тази цел ние би трябвало да спечелим всичките си оставащи мачове, а те да имат огромен срив. А в това състезание е доста мъчно да печелиш всичките си мачове ", разяснява Конте.

"Това е действителността - ние имаме 14 точки по-малко от Сити. В 17 мача те имат едно тъждество, а ние 4 загуби. Предпочитам да кажа истината, в сравнение с една добра неистина. Предпочитам да бъда почтен с играчите и с почитателите ", добави мениджърът на Челси.

"Можем да кажем, че сме в добра позиция поради събитията. Просто сега има тим, който няма по какъв начин да бъде спрян. В противоположен случай щяхме да се борим за купата с Манчестър Юнайтед, Арсенал, Тотнъм и Ливърпул. Това не значи, че няма да се опитаме да догоним Сити, само че с цел да се случи, би трябвало да побеждаваме във всеки мач и да разчитаме на голям техен срив”, сподели още италианецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР