Мениджърът на Челси Антонио Конте се размечта за голмайстора на

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте се размечта за голмайстора на
Коментари Харесай

Конте поиска Хари Кейн в Челси

Мениджърът на Челси Антонио Конте се размечта за голмайстора на Тотнъм Хари Кейн, който дефинира като нападател-мечта за тима си. Италианецът, който притегли Алваро Мората, изрази възхищението си от британския национал, който стана голмайстор на Висшата лига за последните два сезона, вкарвайки общо 54 гола.

„ Тотнъм има доста добър тим и за мен сега Кейн е един от топ нападателите в света. Ако можех да купя един голмайстор, това щеше да е той. Бих споделил, че е приключен състезател. Много е мощен физически, играе добре с топката, само че и без нея и не стопира да се бори” съобщи Конте.

„ Бих споделил обаче, че цената му най-малко 100 милиона паунда. Най-малко. За него обаче зная, че парите си струват” добави наставникът, като разкри, че лондончани са имали интерес към Кайл Уокър, който обаче избра Манчестър Сити.

„ Опитахме да го купим. Много е мъчно обаче в наши дни да подобриш тима си. Смятам, че всички играчи са извънредно скъпи, без значение от това на каква позиция играят” посочи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР