Мениджърът на Челси Антонио Конте се гласи за завръщане начело

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте се гласи за завръщане начело
Коментари Харесай

Конте се завръща на бял кон начело на Италия

Мениджърът на Челси Антонио Конте се гласи за завръщане отпред на националния отбор на Италия. Това написа италианското издание Calciomercato.

Настоящият селекционер на „ скуадра адзура “ Джанпиеро Вентура не оправда огромните упования на управителните фактори в италианския футбол и е прекомерно евентуално да бъде отхвърлен от поста си. Специалистът съумя да изведе Италия единствено до бараж за класиране на Мондиал 2018, а в битката за финалите позволи тежка загуба 0:3 от Испания и разочароващо 1:1 с Македония.

Именно тези резултати са прелели чашата на търпението в Италианската футболна федерация и не е изключено да се стигне до рокада. Именно Конте е избор номер 1 за множеството основни фактори в централата.

В същото време не стопират спекулациите с бъдещето на Антонио Конте в Челси. Мнозина настояват, че италианецът не е съумял да се приспособява към метода на живот в британската столица и при първа опция би се завърнал в родината си.

Конте съумя да изведе Челси до купата в първия си сезон във Висшата лига, само че все пак не продължи контракта си клуба през лятото – нещо, което се очакваше да стане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР