Мениджърът на Челси Антонио Конте продължи словесната война с Жозе

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте продължи словесната война с Жозе
Коментари Харесай

Конте нарече Моуриньо "малък човек"

Мениджърът на " Челси " Антонио Конте продължи словесната война с Жозе Моуриньо, като назова наставника на " Манчестър Юнайтед " " дребен човек ".

Причина за това стана изявление на Моуриньо през седмицата в коментар за споразумяване на мачове, в който той посочи 4-месечното наказване, наложено на Конте през сезон 2012/2013, поради това, че италианският познавач не е съобщил за опит на манипулиране на среща като треньор на " Сиена ". Впоследствие Конте беше изцяло оневинен от италиански съд.

" Когато се опитваш да нараниш различен човек, изключително когато знаеш доста добре каква е истината, и това, че съдът също е потвърдил невинността ми, това за мен значи, че ти си дребен човек ", съобщи Конте.

" Но това не се се случва за първи път. Той е правил това в предишното и ще продължи на го прави и отсега нататък ", добави италианецът.

Моуриньо и Конте в никакъв случай не се били близки, само че връзките им се изостриха по-рано през седмицата, когато португалецът разяснява, че някои мениджъри се държат като " клоуни " край страничната линия, визирайки Конте и Юрген Клоп от " Ливърпул ".

В отговор на това в петък наставникът на " Челси " сподели, че Моуриньо страда от " старческа деменция ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР