Мениджърът на Челси Антонио Конте призова за по-добро планиране при

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте призова за по-добро планиране при
Коментари Харесай

Конте призова за по-добро планиране при изготвянето на програмата на Висшата лига

Мениджърът на " Челси " Антонио Конте прикани за по-добро обмисляне при правенето на програмата за Висшата лига. Той уточни, че тимът му има малко време за възобновяване след днешния си мач в Шампионската лига.

Лондончани са в Баку, където срещат " Карабах " в опит да подпечатат класирането си за осминафиналите. Три дни по-късно съставът гостува на " Ливърпул ".

Според Конте натовареният график е една от аргументите британските тимове да не съумяват да стигнат до финала в Шампионската лига в последните години. " Челси " е последният представител на Висшата лига, играл в решителния мач в конкуренцията, когато през май 2012 година победи " Байерн ".

" Ще ни бъде доста мъчно да се възстановим. Който и да е подготвял стратегия за Висшата лига, би трябвало да обръща по-голямо внимание ", уточни италианецът.

Той посочи, че не приказва единствено за " Челси ", а и за останалите тимове, играещи в Шампионската лига. " В този миг Англия има потребност да разбере казуса и да промени нещо. "

Конте напомни, че тимът му е бил в същото състояние в края на септември, когато е гостувал на " Атлетико " в Мадрид, а три дни по-късно е играл с " Манчестър сити ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР