Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че би бил щастлив,

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че би бил щастлив,
Коментари Харесай

Конте поиска публична подкрепа от ръководството

Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че би бил благополучен, в случай че клубът излезе със специфична декларация, посредством която да изрази поддръжката си към италианеца и по този метод да постави завършек на нестихващите спекулации за неговото бъдеще. Според някои от медиите на Острова италианецът може да бъде уволнен още след днешния мач против Уотфорд, ако лондончани не съумеят да стигнат до успеха.

" Може би бих желал клубът да приготви изказване, с което да заяви на медиите, че има вяра в мен и моята работа. Същевременно обаче знам, че това в никакъв случай не се е случвало в предишното, тъй че за какво да се надявам на нещо по-различно. Със сигурност бих се радвал на сходно изказване, което да постави завършек на спекулациите ", съобщи Конте.

Италианецът добави, че освен има предпочитание да извърши своя контракт с Челси, само че е подготвен да договаря и за удължение на договора. " Аз, щабът и играчите даваме максимума от себе си за този клуб. Ако клубът схваща това и желае да удължи нашите договори, то можем да приказваме за това, за какво не? Контрактът ми изтича през 2019 и моето решение е да продължа да работя за този клуб ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР