Мениджърът на Челси Антонио Конте обвини лошия късмет на тима

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте обвини лошия късмет на тима
Коментари Харесай

"Арсенал" ни победи с късмет, смята Антонио Конте

Мениджърът на " Челси " Антонио Конте упрекна неприятния шанс на отбора си за загубата с 1:2 от " Арсенал " в полуфинала за Купата на лигата. Сините изгубиха на " Емиратс " и след 0:0 в първия дуел на " Стамфорд бридж " отпаднаха на крачка преди финала.

" Има огромно отчаяние в нашия тим, тъй като в действителност искахме да се класираме за финала. Получихме два гола след рикошети и " Арсенал " несъмнено ни победи с шанс ", сподели Конте.

Италианецът, който изведе " Челси " до купата през предишния сезон има съществени проблеми във втората си акция в Англия. Сините изостават с 15 точки от " Манчестър сити ", само че към момента вземат участие в ФА къп, където играят с " Нюкасъл " и Шампионската лига – против " Барселона ".

" Започнахме добре мача, само че всичко се провали след травмата на Вилиан. Той е един от най-хубавите ни футболисти, а на пейката имах единствено Рос (Баркли). Бяхме без Фабрегас и Мората, а това постоянно е мъчно ", сподели още Конте.

Conte says we were unlucky with both the goals we conceded. He adds it was a very balanced game that could have gone either way. #ARSCHE
— Chelsea FC (@ChelseaFC) January 24, 2018

Той отхвърли да приказва за неналичието на нови попълнения на " Стамфорд бридж ". Италианецът не знае дали ще има средства, с цел да притегли нови футболисти. " Това е въпрос към клуба, а не към мен. Аз съм треньор и не се нуждая от нищо, благополучен съм да работя с тези момчета ".

Мениджърът на " Арсенал " Арсен Венгер пък дефинира срещата като радикално друга през двете полувремена. Французинът, който класира отбора си за трети край в конкуренцията ще се опита най-сетне да завоюва Купата на лигата.

" Мисля, че през първата част не играхме доста добре. Подходихме с прекалено много почит, само че беше хубаво, че резултатът на почивката беше 1:1. След това играхме доста по-добре ", сподели Венгер.

Той също приказва за шанса, само че посочи, че не отдава прекомерно огромно значение на рикошетите. " Те са част от играта, един ден ти оказват помощ, различен – не ".

" Арсенал " изгуби доста добър футболист като Алексис, само че би трябвало да продължим напред. Сега всеки знае, че би трябвало да даде още нещо от себе си, само че аз не се тормозя. Чувствам облекчение, тъй като имаше огромно напрежение в последно време към цялата тази сага ", сподели още Венгер за прехвърлянето на Алексис Санчес в " Манчестър юнайтед ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР