Мениджърът на Челси Антонио Конте изпраща 2017 г. с отлична

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте изпраща 2017 г. с отлична
Коментари Харесай

Конте: Тази година ще остане завинаги в съзнанието ми

Мениджърът на Челси Антонио Конте изпраща 2017 година с отлична победа с 5:0 против Стоук Сити. През май отборът му победи с купата в Англия, а в този момент на втора позиция.

“Днес играхме доста добре, съобщи Конте - Започнахме мощно и то с огромно предпочитание да осъществяваме още в първите минути. В такива срещи, в случай че си кадърен да вкараш още първоначално, става елементарно, тъй като противникът ти би трябвало да смени държанието си и по този начин ти освобождава повече пространства за офанзива.”
Rudiger Goal Live, good header #Hustle pic.twitter.com/yZQQ7lwUUP
— ConteTweets (@ConteTweetss) December 30, 2017

“Като цяло съм повече удовлетворен от представянето на всичките ми състезатели и съм благополучен, че не допуснахме гол - добави италианецът. - Ако би трябвало да сравня този с предишния сезон, тогава вкарвахме повече голове, само че в този момент позволяваме по-малко. Трябва да продължим да се трудим интензивно, с цел да продължим да се развиваме. Със сигурност обаче сходен завършек на годината е отличен за мен, за играчите, клуба и последователите. 2017 година бе фантастична. Не е по никакъв начин елементарно и просто да спечелиш купата в Премиършип. Тази година ще остане вечно в съзнанието ми.” Премиър лийг 21 кръг, събота 30 декември  Челси 5:0краен резулат  Стоук Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР