Мениджърът на Челси Антонио Конте е провел разговор на четири

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте е провел разговор на четири
Коментари Харесай

Конте се срещнал с Абрамович заради трансферите и новия договор

Мениджърът на Челси Антонио Конте е провел диалог на четири очи с клубния притежател Роман Абрамович, като срещата се е провела през предходната седмица, осведоми " Таймс ". На нея двете мощни фигури на " Стамфорд Бридж " са обсъждали възможния нов контракт на италианеца и лятната селекция. Забавянето на последната породи всички клюки за това, че Конте е неудовлетворен от клубната политика и даже е подготвен да напусне първенците след единствено един сезон отпред на Челси.

През февруари " сините " се разделиха с Бранислав Иванович, а в края на месеца и Джон Тери към този момент няма да бъде състезател на Челси. Диего Коща съвсем несъмнено също ще напусне " Стамфорд Бридж ". При тези условия Конте е очаквал към този момент тимът да бъде заздравен с най-малко три нови попълнения. До момента обаче публично не е оповестено името на нито едно такова, макар че прехвърлянията на Тиемуе Бакайоко и Алекс Сандро са считани за сигурни.

Абрамович е успокоил Конте, че всичко със селекцията ще бъде наред и италианецът може да похарчи към 200 милиона паунда, с цел да укрепи тима.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР