Мениджърът на Челси Антонио Конте беше в мрачно настроение след

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте беше в мрачно настроение след
Коментари Харесай

Конте: След такава игра първи отговаря треньорът

Мениджърът на Челси Антонио Конте беше в тъмно въодушевление след непредвидената загуба с 0:3 от Нюкасъл във финалния кръг на Висшата лига за сезон 2017/2018. „ Сините” трябваше да преследват наложителна победа против „ свраките”, с цел да запазят някаква вяра за класиране в топ 4, но вместо това предложиха една от най-разочароващите продукции на своите почитатели.

Сезонът във Висшата лига приключи с тежък пестник за Конте и Челси

Така в последна сметка първенецът от предишния сезон остана отвън топ 4 и през идващия сезон ще би трябвало да се задоволи с присъединяване в Лига Европа. Единственият метод за играчите на Конте да се реваншират за този резултат е да завоюват финала за ФА Къп против Манчестър Юнайтед другата седмица.

„ Заслужавахме да загубим поради нашия старт в мача, който не беше добър. Страдахме от това, че загубихме всяка противоречива топка”, проучва италианският ментор.

„ Нюкасъл беше по-решителен от нас. Не през днешния ден загубихме мястото си в Шампионската лига, имахме шансове в предходните два мача, само че да приключим сезона по подобен метод не е добре за никого, който е обвързван с нашия клуб.”

„ В края на един сезон е допустимо да се случи сходно показване, само че първият човек, който ще дава отговор за него е треньорът. Не съумях да придам порив на моите играчи.”

„ Имаме 6 дни, в които да се приготвим за финала във ФА Къп. Нужно е да има смяна (в представянето – б.р.). Дали това е последният ми мач във Висшата лига? Имам контракт и съм предан на този клуб”, приключи Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР