Мениджърът на Брайтън - Роберто Де Дзерби, заяви, че липсата

...
Мениджърът на Брайтън - Роберто Де Дзерби, заяви, че липсата
Коментари Харесай

Де Дзерби: Исторически ден за нас, нямаме опит

Мениджърът на Брайтън - Роберто Де Дзерби, съобщи, че неналичието на опит на младия му тим е коствала загубата на " чайките " вкъщи от гръцкия АЕК Атина с 2:3 в груповата фаза на Лига Европа. Брайтън приключи на шесто място във Висшата лига предишния сезон и се класира за първия път в историята си за европейските шампионати.

Италианският треньор обаче акцентира, че е горделив с представянето на отбора си, без значение от резултата.

" Нямахме шанс, мисля, че резултатът е неправдив. Доволен съм от представянето ни, играхме доста добре. Може би ни липсва опит, имаме млади играчи и плащаме цената за това ", счита Де Дзерби.

" За нас беше исторически ден. Съжалявам за почитателите ни. Можем да решим по какъв начин ще играем, само че не можем да подсигуряваме резултат ", сподели още експертът.

Английският отбор ще има сложна задача да излезе от групата, в която се още някогашните европейски първенци Аякс Амстердам и Олимпик Марсилия.

Брайтън ще бъде хазаин на Борнемут в неделя във Висшата лига, а по-късно ще гостуват на Челси в мач за Купата на лигата. Отборът е на пето място в класирането с 12 точки от пет мача, като има една по-малко от четвъртия Арсенал.

Автор: Христо Бонински/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР