Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби заяви, че е горд

...
Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби заяви, че е горд
Коментари Харесай

В Брайтън са горди от представянето на Алексис Мак Алистър на Мондиала в Катар

Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби съобщи, че е горделив от Алексис Мак Алистър, откакто футболистът оказа помощ на Аржентина да завоюва международната купа, казвайки, че полузащитникът на „ чайките “ е бил един от най-хубавите играчи в шампионата.

Аржентинците подвигнаха трофея за първи път от 1986-а насам след трагичен триумф на финала против Франция с дузпи в неделя. Де Дзерби няма планове да връща Мак Алистър непосредствено в стартовия състав на Брайтън, като 23-годишният футболист е получил две седмици отмора.

„ Да, доста сме горди от него. Мисля, че той бе един от най-хубавите играчи на Световното състезание, стилът му на игра беше явен, не направи неточности, осъзнаваше какво би трябвало да направи преди обещано отиграване “, сподели наставникът преди срещата с третодивизионния Чарлтън от осминафиналите за Купата на Лигата в сряда вечер.

Мак Алистър започва във всички шест мача на „ албиселесте “ в Катар, откакто остана неизползвана запаса при шокиращото откриващо проваляне против Саудитска Арабия. „ Изпратих му доста известия. Много съм благополучен за него и за нас, на него му предстоят в този момент две седмици отмора и ще го чакаме да се завърне във Висшата лига. След един месец на Мондиала, в който той трябваше да бъде мощен поради напрежението и страстите, в този момент се нуждае от малко отдих. Ще използваме други играчи, до момента в който той е във почивка “, добави италианският експерт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР