Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби разкри, че цяла нощ

...
Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби разкри, че цяла нощ
Коментари Харесай

Де Дзерби: След победата с Ливърпул стоях буден до зори, гледайки нейн запис

Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби разкри, че цяла нощ е стоял безсънен, разучавайки впечатляващата победа с 3:0 над Ливърпул от миналия уикенд.

“След мача стоях безсънен до зори, гледайки го на запис, с цел да го проучвам и проучвам за бъдеща приложимост. Това беше заслужена победа, само че в този момент би трябвало да я оставим настрани, защото без желанието да продължаваме да се подобряваме към този момент сме мъртви. Това странствуване едвам стартира, даже не сме на 60-70% от капацитета ни като тим и характерности. Търсим нещо, което не съществува - съвършенството, само че по този начин или другояче би трябвало да продължим да го търсим. Грешно е да приказваме за съответни цели в класирането, просто би трябвало да се опитваме да печелим във всеки мач. Дори и да сме били в зоната за Лига Европа, за какво да не се целим по-високо? ”, съобщи Де Дзерби в изявление за “Ла Република ”.

Италианският ментор също по този начин призна, че му липсва родният хайлайф, само че показа, че си мечтае да управлява тим в Германия и Испания. “Като италианец и обожател на италианския футбол, несъмнено, че ми липсва Серия " А ". Не знам дали ще се завърна, само че бих желал в бъдеще да опитам от футбола в Германия и Испания, тъй като единствено сходни прекарвания в чужбина те допълват като човек. Ето за какво постоянно съм се възхищавал на Клаудио Раниери, който е работил на всички места ”, добави Де Дзерби.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР