Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби отказа да отговоря на

...
Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби отказа да отговоря на
Коментари Харесай

Де Дзерби не мисли за Тотнъм, а за това как да класира Брайтън за евротурнирите

Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби отхвърли да отговоря на информациите, които го свързват с вероятно прекосяване в Тотнъм на мястото на Антонио Конте, като съобщи, че единствената му цел е да класира тима си за евротурнирите през идващия сезон. Договорът на Конте изтича в края на сезона и бъдещето му в Тотнъм не е несъмнено, откакто отборът отпадна от Шампионската лига и напълно не е сигурен за топ 4. Италианецът Де Дзерби подписа четиригодишен контракт с Брайтън през септември, като размени Греъм Потър, който мина в Челси.

" Имам дълготраен контракт с Брайтън и съм благополучен да работя тук. Наслаждавам се да работя с тези играчи ", сподели Де Дзерби пред репортерите преди мача на отбора му с Лийдс. " Доволен съм от представянето на играчите ми. Имаме фантазия и знаем, че можем да напишем нова история на клуба. Това е доста значимо за нас и е ужасно предизвикателство ", добави той.

Брайтън, който завоюва промоция през 2017 година, в никакъв случай не е играл в евротурнирите. Отборът на Де Дзерби има четири победи в последните си седем мача, като е на осмо място в класирането - на четири точки зад петия Ливърпул. " Искаме да играем в Европа, само че би трябвало да работим и да играем мач за мач. Утре стартира сложен интервал за нас с по три мача на седмица, само че сме подготвени да се борим за задачите си ", приключи италианецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР