Мениджърът на Бостън Ред Сокс Алекс Кора може и да

...
Мениджърът на Бостън Ред Сокс Алекс Кора може и да
Коментари Харесай

Треньорът на Ред Сокс вече не е сигурен дали иска да се види с Тръмп

Мениджърът на Бостън Ред Сокс Алекс Кора може и да пропусне визитата на бейзболните първенци в Белия дом през февруари. Роденият в Пуерто Рико треньор към този момент не е сигурен дали желае да се срещне с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп поради променената политика към разрушения карибски остров под американска пълномощия.

През ноември Кора бе уверен, че ще се включи в обичайна аудиенция във Вашингтон в чест на купата от Световните серии. След като през предходната седмица стана ясно, че Тръмп възнамерява да пренасочи средствата, планувани за Пуерто Рико, към Флорида и Тексас обаче, наставникът на " алените чорапи " стартира да премисля позицията си.

Alex Cora is thinking twice about visiting the White House https://t.co/fKILFkNTJw
— The Boston Globe (@BostonGlobe) January 18, 2019
" Ще забележим какво ще стане – съобщи 43-годишният Алекс Кора по време на клубно събитие предходната седмица. – Доста неща се случват сега с държавното управление и този шътдаун, и всичко останало. Ако отида в Белия дом, ще показва Пуерто Рико по верния метод. "

От управлението на Ред Сокс оповестиха, че одобряват поканата и ще провеждат пътуването на 15 февруари, само че оставиха избор на всеки състезател и треньор самичък да реши дали желае да се включи в визитата на Белия дом.

" Точно сега мога да кажа " да ". Но това може да се промени на следващия ден – добави Кора. – Не че съм си трансформирал мнението, просто ще забележим какво ще стане в идващите дни. Не знам каква естрада ще имам, в случай че реша да отида. Ако тръгнеш в противоположната посока и обърнеш тил на обстановката, дали е положително? Не знам. Понякога би трябвало да си покажеш лицето. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР