Мениджърът на Борусия Дортмунд Един Терзич иска силно представяне от

...
Мениджърът на Борусия Дортмунд Един Терзич иска силно представяне от
Коментари Харесай

Един Терзич очаква силна игра от Борусия Дортмунд в двубоя срещу Атлетико Мадрид

Мениджърът на Борусия Дортмунд Един Терзич желае мощно показване от своите футболисти против Атлетико Мадрид в реванша от четвъртфиналите в Шампионската лига във вторник.

Специалистът е сигурен, че " жълто-черните " имат шансове да отстранят испанците след.

" Атлетико ни принуди да бъркаме предходната седмица, само че държим всичко в своите ръце на следващия ден, с цел да преминем в идващия кръг. Знаем, че противниците ни са доста, доста опитни. Искаме да се представим по-добре още през цялото време. Когато играеш против Атлетико Мадрид, самостоятелните неточности незабавно се санкционират. Много по-важно е по какъв начин ще реагираме. Готови сме да компенсираме грешките ", съобщи Терзич пред медиите.

Нападателят Себастиен Алер, който означи гол в първия мач, пропуща дуела, откакто получи травма в глезена по време на успеха на Дортмунд с 2:1 в Бундеслигата като посетител против Борусия Мьонхенгладбах в събота.

" Алер за жалост още веднъж получи травма на глезена. Сега получава цяла седмица отмора. В събота ще има дефинитивна диагноза, с цел да се дефинира малко по-ясно интервала на неявяване. Предполагаме, че той няма да бъде разполагаем от две до три седмици ", сподели още немският експерт.

Джейдън Санчо, който пропусна пътуването до Мьонхенгладбах, тъй като беше болен, се завръща в състава на " жълто-черните ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР