Мениджърът на Борнемут Еди Хау определи предишните четири сезона на

...
Мениджърът на Борнемут Еди Хау определи предишните четири сезона на
Коментари Харесай

Еди Хау: Трябва да сме по-постоянни

Мениджърът на Борнемут Еди Хау дефинира предходните четири сезона на Борнемут в Премиършип като борби за оцеляване и съобщи в понеделник, че чака актуалната акция да не бъде по-различна.

Клубът от южното крайбрежие приключи в топ 15 в три от предходните четири сезона след 2015-16. Но откакто пропадна до 12-а позиция в таблицата след поредност от три следващи загуби, Хау прикани за повече неизменност преди гостуването на 11-ия Кристъл Палас във вторник.

„ В четирите сезона под мое управление, в които съумяхме да останем във Висшата лига, бяха борби за оцеляване. Просто намирахме метод да се оправим със затрудненото състояние и да спасим от изпадане в упоменатите акции. Така че в очите на другите…това е „ удобно “. В реалност обаче постоянно е било завързано и ние постоянно успявахме да реализираме нужния резултат в основния миг “, стартира той на конференцията си.

Борнемут няма нови проблеми с контузени играчи преди визитата на „ орлите “, като нападателят Джошуа Кинг, който пропусна гостуването на Тотнъм, изгубено с 2:3, към момента е с контузия на адуктора. „ Преминаваме през интервал, в който загубихме няколко значими играчи. Искаме да побеждаваме редовно…в последните си три изяви, резултатите можеха да са разнообразни. В добра форма сме, само че би трябвало да сме по-постоянни “, приключи наставникът на „ черешките “.

За Борнемут предстоят няколко подли срещи след дуела с Палас. Те одобряват водача Ливърпул в събота, преди да гостуват на Челси на 14 декември. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР