Мениджърът на Белгия Роберто Мартинес остана разочарован от представянето на

...
Мениджърът на Белгия Роберто Мартинес остана разочарован от представянето на
Коментари Харесай

Мартинес: Канада игра по-добре от нас, но такива победи са по-важни

Мениджърът на Белгия Роберто Мартинес остана отчаян от представянето на своя отбор, въпреки че “червените дяволи ” да завоюваха с минималното 1:0 в дуела с Канада. Той се изрече ласкаво за северноамериканския отбор, който е имал ясни хрумвания за представянето си и даже пропусна дузпа при 0:0 през първата част. 
 Опит, спортно благополучие и отличен Куртоа пратиха трите точки в Белгия, Канада сподели, че не е за подценяване Опит, спортно благополучие и отличен Куртоа пратиха трите точки в Белгия, Канада сподели, че не е за подценяване
“Днес бе един доста сложен мач, Канада се показа по-добре от нас. Те бяха кристално ясни в това, което желаят да създадат, имаха доста положително движение, бяха директни и ние трябваше да покажем и друга страна от играта си. Радвам се, че спечелихме със храброст, опит и качеството на Куртоа, който хвана дузпа и ни задържа в мача. Тази победа е по-ценна, в сравнение с в случай че бяхме играли добре. Резултатът отразява това, което трябваше да създадем, както и да се пазиме дружно. Виждали сме доста топ тимове да губят мачове, само че по-късно да се развиват и да израстват в процеса на шампионата. Винаги е преимущество, в случай че можете да взимате такива мачове. Трябва да бъдем реалисти, че не се представихме добре и имаме какво да надграждаме, ” съобщи Мартинес.
37  Белгия - Канада
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР