Мениджърът на Барселона Кике Сетиен заяви, че отборът твърде много

...
Мениджърът на Барселона Кике Сетиен заяви, че отборът твърде много
Коментари Харесай

Сетиен: Играчите разчитат прекалено много на Меси

Мениджърът на Барселона Кике Сетиен съобщи, че тимът прекалено много разчита на капитана си Лионел Меси, откакто неговите съотборници го търсят във всяка обстановка. Поради тази причина от време на време идват и някои отрицателни резултати.

"Вярно е, че има играчи, които прекалено много разчитат на Меси. Аз също бих го направил. Меси позволява 90% от проблемите на този тим. Винаги споделям на играчите си, че, в случай че топката е в краката на най-хубавите играчи, има късмет нещата да се получат добре. Ето за какво го търсят, тъй като знаят, че той ще направи нещо. Тази взаимозависимост е естествена ", сподели Сетиен.

Наскоро се появиха информации, че наставникът е изгубил съблекалнята, само че Сетиен опроверга тази вест.

"Не знаем от кое място се е появила. Всеки ден вървя в съблекалнята, здрависвам се с играчите и има едно извънредно възприятие сред нас. Вярно е, че има неща, които някои обичат да вършат по избран метод. Всеки вижда футбола по собствен метод. Връзката, която имам с играчите въобще не ме тревожи. Обичам отношението им, ангажираността им, желанието им да вършат нещата, които желаеме да свършим ", показа още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР